Les mer på backpacker.no Dagens reisemål Bildegallerier
Vis Venezuela

Playa El Yaque

Er vindsurfing noe for deg, er stranden Playa El Yaque verdenskjent for de gode vindforholdene som kreves for denne sporten. Dette er en av de mange vakre strendene i Margerita Island.

Playa El Yaque. Stranden i Playa El Yaque
Del Playa El Yaque på facebook Skriv ut

Publisert 26.oktober 2006. Sist endret 6.april 2009.

Venezuela Fakta om Venezuela

Offisielt navn: Den bolivariske republikken Venezuela

Hovedstad: Caracas

Folketall: 28 199 822

Areal: 916 445 km²

Styreform: Forbundsrepublikk

Valuta: (VEF)

Språk: spansk

Retningsnummer: +58

Annonse:

Playa El Yague

Playa El Yague.

Playa El Yaque, ligger helt sør ved Margarita-øyene. Dette er et område meg mye vind og egner seg derfor meget godt til som har lyst å seile. Ellers er jo vindsurfing er supert alternativ i dette området.

På grunn av værforholdene her, er Playa El Yaque et velegnet område å besøke for dem som er glad i kiting og vindsurfing. Det er vindsurfer-skoler her som drives av profesjonelle.

Stranden ligger nærheten av flyplassen, og er infrastrukturen her meget god. Det er mange hoteller her, restauranter og butikker, fortrinnsvis sportsbutikker.


Annonse:

Annonse:

Annonse:

Valutakalkulator

Velg beløp og valuta

til NOK fra NOK
Finn rimelige flyreiser i Norge og i utlandet Book hotell i utlandet på 99.000 hotell over hele verden Finn og book leiebil i hele verden Finn alle ledige restplasser fra alle de store selskapene hos altomreiser.no Søk blant over 3 millioner charterreiser fra fra samtlige turoperatører