Les mer på backpacker.no Dagens reisemål Bildegallerier
Vis Norge

Trysil

Trysil er så freidige at de har snøgaranti, og garantert snø gir garantert gøy! For er du her oppe vinterstid, uten å være fastboende, regner jeg med det er den herlige snøen, pudderet og langstrakte bakkenettet du er ute etter.

Trysil. Trysil en julemorgen. Foto: joahn
Del Trysil på facebook Skriv ut

Publisert 22.desember 2007. Sist endret 9.april 2009.

Norge Fakta om Norge

Offisielt navn: Kongeriket Norge

Hovedstad: Oslo

Folketall: 4 695 134

Areal: 385 155 km²

Styreform: Konstitusjonelt monarki

Valuta: Norske kroner (NOK)

Språk: Norsk bokmål og nynorsk

Retningsnummer: +47

Trysil: Pekere

Annonse:

Fantastisk

Fantastisk. Utsiktene er upåklagelig, og hyttefasilitetene er ofte meget bra. Foto: www.utefoto.no

Barnslig

Barnslig. Trysil har også mange arrangementer og mye morro for de aller minste. Foto: www.utefoto.no

Fartsfyllt

Fartsfyllt. Forholdene ligger til rette for mye fart og morro på Trysil. Foto: www.utefoto.no

Snøgleder

Snøgleder. Trysil garanterer snø, og det gir grunnlag for mange flotte dager i bakkene. Foto: www.utefoto.no

Her kommer vinteren, her kommer den kalde, fine tida, er en velkjent Jokke strofe, som passer særdeles godt til Trysil, men du føler deg også litt som to fulle menn refrenget, for er det ikke after skien du beruser deg på, så er det naturen eller adrenalin kick.

For Trysil byr på mange herlige opplevelser uansett hva du ønsker, så fremt det ikke er en storby opplevelse, for da har du kommet feil. Men for skientusiaster, naturentusiaster og opplevelsesentusiaster, er Trysil et gledens sted.

Vinterstid er det høysesong for den lille bygda, og den rolige sommerbyen forvandles til en stor gryte av adrenalinsugne, naturglade og mest av alt, levende mennesker, som er med på å berike oppholdet på flere måter.Med rundt 70 km løypenett fordelt på tre sider av fjellet, 32 heiser, hvor den ene til og med har varme i setene, og aktiviteter og show regelmessig, er alt lagt til rette for at du skal få en herlig opplevelse. Det er også mulig å nyte Trysil på langrenn, og med et løypenett på omtrent 100 km, er det bare å begynne å gå.

Parken i Trysil er også et glimrende sted å tilbringe dagene og kveldene, og det er lagt til rette for herlige utfordringer med halfpipe, bokser, jibelement og hopp på rekke og rad. Utelivet i vintersesongen er også fint å få med seg, og det er flere steder for afterski og nattklubb action.

Familievennlig

Det skjer stadig arrangementer for de minste her, og det er et fint sted å tilbringe med hele familien. Det er muligheter for å gå ut å spise og kose seg på kvelden, koselige hytter til herlig familieferie, og lagt til rette for alle aldre i bakken.

Sommerstid er også Trysil et flott sted for en aktiv ferie, med mange tilbud som rafting, klatring, vandring og sykling. Men er man av den litt mindre aktive sorten, er det mulig å bare nyte dagene og årstidens fargespill i den herlige naturen.

Transport

Buss og bil er de greieste reisemåtene, men, har du et stykke å dra, er det enkelt å kombinere med tog eller ferge.

Overnatting

Hytter, hoteller og leiligheter er mulig å oppdrive. Sjekk på forhånd med priser og ønskede boligfasiliteter.


Annonse:

Annonse:

Annonse:

Valutakalkulator

Velg beløp og valuta

til NOK fra NOK
Finn rimelige flyreiser i Norge og i utlandet Book hotell i utlandet på 99.000 hotell over hele verden Finn og book leiebil i hele verden Finn alle ledige restplasser fra alle de store selskapene hos altomreiser.no Søk blant over 3 millioner charterreiser fra fra samtlige turoperatører