Les mer på backpacker.no Dagens reisemål Bildegallerier

Alle vil til storbyene

Storbyferier er populært som aldri før, og spesielt har de under 25 år begynt å få smaken på denne typen reise. AltOmreiser har 5-på topp listen over de mest populære byene i Europa akkurat nå og gode tips for en vellykket tur.

Del Alle vil til storbyene på facebook Skriv ut

Publisert 8.februar 2005. Sist endret 4.april 2009.

Finn ditt reisemål:

Velg verdensdel:

Velg land:

Velg destinasjon:

Annonse:

Webshots: London

Webshots: London. Et søk i bildebasen Webshots som bringer opp haugevis av bilder fra London.

Storbyene som skiller seg ut i år er Roma, London, Paris, Venezia, og Barcelona.  Roma er nå enda mer populært enn ifjor. Ifølge en undersøkelse gjort av Infact for Berg-Hansen velger hele 69 prosent av de spurte Roma som storby-reisemål.
Halve befolkningen skal på storbyferie i 2005 ifølge Berg-Hansen, og spesielt blant de unge er det å reise til de store byene meget populært. Heftig uteliv, konserter, klubber,historiske severdigheter og veldig gode shopping muligheter både for liten og stor lommebok, er nok det som er mest forlokkende blant de unge og med god grunn. Det er ingen grunn til å kjede seg i noen av byene i 5-på topplisten. 

Planlegg i forkant

Men de store metropolene har selvsagt noe å tilby allealdersgrupper. Både for dem som vil reise alene, barnefamilier, og eldre. Med litt planlegging blir turen enda mer spennende og man slipper å rote seg bort eller bruke en hel dag på å rote med T-banen. Et par innøvde fraser på landets språk kan også være lurt å pugge hvis man trenger hjelp til å finne et sted på kartet, bestille mat og andre småting. Men det selvsagt ingen nødvendighet da disse storbyene er godt vant med turister.  AltOmReiser.no har samlet sammen noen nyttige tips til hver av de byen på 5-på topplisten til å ta med på reisen og håper de kommer til nytte.

Roma
London
Paris
Venezia
Barcelona


Annonse:

Annonse:

Annonse:

Valutakalkulator

Velg beløp og valuta

til NOK fra NOK