Les mer på backpacker.no Dagens reisemål Bildegallerier
Vis Hellas

Makrigialos

I motsetning til omtrent alle de andre feriebyene på Kreta som ligger på nordkysten, ligger Makrigialos på sørkysten av øya. Makrigialos er en vakker fiskerlandsby ved en av de lengste og fineste strendene på øya. Turistfasilitetene er gode.

Del Makrigialos på facebook Skriv ut

Publisert 12.desember 2001. Sist endret 20.mars 2009.

Hellas Fakta om Hellas

Offisielt navn: Republikken Hellas

Hovedstad: Athen

Folketall: 10 623 835

Areal: 131 940 km²

Styreform: Demokratisk republikk

Valuta: Euro (EUR)

Valutakurs: 1 EUR = 9.993 NOK

Språk: Gresk

Retningsnummer: +30

Makrigialos: Pekere

Annonse:

Makrigialos

Makrigialos.

Makrigialos

Makrigialos.

Stedet består stort sett av en hovedgate som løper fra sentrum og utover langs stranden hvor hotellene finnes. Langs veien og avstikkeren ned til havnen ligger en del tavernaer av det enklere slaget. Det finnes også et par diskoteker en del musikkbarer om sommeren.

Den kilometerlange stranden består av vekselvis sand og grus og deler av den er langgrunn.

Åsene bak byen er beplantet med oliven- og appelsinlunder, tomat- og valnøttplantasjer. Det er en fin opplevelse å spasere på stiene som snor seg opp åsene fra landsbyen.

Fra Makrigialos kan du ta utfluktsturer eller reise med leiebil til det minoiske palasset på Knossos, dra på shopping i Agios Nikolaos eller se det arkeologiske museet i Heraklion. Det kan også anbefales å kjøre en tur rundt på sørkysten og opp i fjellene.

Annonse:

Annonse:

Annonse:

Valutakalkulator

Velg beløp og valuta

til NOK fra NOK
Finn rimelige flyreiser i Norge og i utlandet Book hotell i utlandet på 99.000 hotell over hele verden Finn og book leiebil i hele verden Finn alle ledige restplasser fra alle de store selskapene hos altomreiser.no Søk blant over 3 millioner charterreiser fra fra samtlige turoperatører