Les mer på backpacker.no Dagens reisemål Bildegallerier
Vis Hellas

Gerani

Et par små kilometer vest for Platanias finner du Gerani; en liten landsby langs veien, med hoteller ned mot den 2,5 kilometer lange, finkornede stranden. Stranden er for øvrig i flere år tildelt EUs Blue Flag-merke for å være både ren og velorganisert. Mange av hotellene på stedet er små familiedrevne anlegg med ganske personlig atmosfære – vi har selv prøvd et opphold på et slikt og ble godt kjent med familien som betjente alle funksjoner. Andre hoteller er av det mer vanlige slaget med alle fasciliteter.

Del Gerani på facebook Skriv ut

Publisert 12.desember 2001. Sist endret 11.mai 2013.

Hellas Fakta om Hellas

Offisielt navn: Republikken Hellas

Hovedstad: Athen

Folketall: 10 623 835

Areal: 131 940 km²

Styreform: Demokratisk republikk

Valuta: Euro (EUR)

Valutakurs: 1 EUR = 9.993 NOK

Språk: Gresk

Retningsnummer: +30

Gerani: Pekere

Annonse:

Gerani

Gerani.

Sentrum i Gerani

Sentrum i Gerani.

Gerani er ellers et lite og ganske søvnig sted. Det finnes et lite utvalg av butikker, barer og restauranter langs veien, men ellers er det rolig. Man kan imidlertid ta spaserturen inn til Platanias (ca. 20 minutter), hvor det er betydelig mer livlig.

Annonse:

Annonse:

Annonse:

Valutakalkulator

Velg beløp og valuta

til NOK fra NOK
Finn rimelige flyreiser i Norge og i utlandet Book hotell i utlandet på 99.000 hotell over hele verden Finn og book leiebil i hele verden Finn alle ledige restplasser fra alle de store selskapene hos altomreiser.no Søk blant over 3 millioner charterreiser fra fra samtlige turoperatører