Les mer på backpacker.no Dagens reisemål Bildegallerier

Hotell i London for 110 kroner

Skal man reise til en av de mest populære storbyene, erfarer man ofte at hotellprisene er ganske stive, med mindre man er meget ukritisk til standarden på rommet. Men nå har selskapet EasyHotel åpnet hotell i London for kun 110 kroner natten.

Del Hotell i London for 110 kroner på facebook Skriv ut

Publisert 22.august 2005. Sist endret 13.april 2009.

Storbritannia Fakta om Storbritannia

Offisielt navn: Det forente kongeriket Storbritannia og Nord-Irland

Hovedstad: London

Folketall: 60 094 648

Areal: 244 820 km²

Styreform: Konstitusjonelt monarki

Valuta: Britisk pund (GBP)

Valutakurs: 1 GBP = 11.2319 NOK

Språk: Engelsk

Retningsnummer: +44

Finn ditt reisemål:

Velg verdensdel:

Velg land:

Velg destinasjon:

Annonse:

Pen fasade.

Pen fasade.. Hotellet ligger i Lexham Garden, sør i Kensington-området. Foto:EasyHotel.com

Små rom

Små rom. Fra 240 kroner natten, skal man vel klare å holde ut på dette rommet. Alle er nyoppusset og fremstår med god standard. Foto: EasyHotel.com

Tilrettlagt for handikappede

Tilrettlagt for handikappede. Det er positivt at hotellet har bygget rom som passer for rulletolbrukere, noe som er vanskeligere å oppdrive i storbyer til en så lav pris. Foto: EasyHotel.com

Eieren, Stelios Haji-Iannou, er den samme som eier EasyJet og EasyCruise. Hans første billighotell åpnet nå i London og det minste rommet er ikke større enn 5,4 kvadratmeter. Men er du eller har vært student fra en middelsstor by i Norge, er man gjerne vant til å bo på mikroskopiske krypinn, og det til langt høyere pris.

Tilrettelagt for funksjonshemmede

Billiggrunderen har startet opp hotellet fordi han mener det er en åpen nisje mellom de tradisjonelle B&B og ikke de fullt så billige Holiday Inn. På rommet er det bad, men luksus som TV og vindu kommer i tillegg i prisen. Man får heller ikke rombetjening, matservering, underholdning og det finnes ikke lobby. Alle reservasjoner og bestillinger gjøres via internet. Det er også rom som er tilrettelagt for funksjonshemmede. Du kan bo max 10 dager på hotellet.

Populære rom

Synes du dette er et hotell som du kunne tenkte deg å bo på når du er i London, er det viktig at du bestiller god tid i forkant, slik som det også er med billigbilletter på fly. Den som flink til å planlegge i god tid, er den som definitivt sparer mest penger. Men dette gjelder som regel ikke ved restplasser, kun billigfly og nå hotell. EasyHotel melder om at i august er 82 prosent av hotellet bestilt, og 72 prosent i september.

Bestill i god tid!

AltOmReiser.no søkte på et rom første helgen i november for to netter. Da kunne man får et dobbelrom for ca. 500 kroner. Faktisk står det på hjemmesiden at du kan får rom for 110 kroner natten, men det skal litt til for at du får den prisen. AltOmReiser.no søkte på mange ulike datoer, og fikk aldri treff på 110 kroner natten. Så enten bør du søke en stund helt til du treffer blink, og finne datoer langt frem i tid, ellers så anbefales det å reise midt i uken hvis det er mulig. Da blir både hotellrom og billetter på fly jevnt over billigere hos de fleste selskapene.

Uansett, finner du ikke rom til 110 kroner natten, så er ikke akkurat 240 kroner natten på et nyoppusset hotell i London så aller verst heller.

Annonse:

Annonse:

Annonse:

Valutakalkulator

Velg beløp og valuta

til NOK fra NOK