Les mer på backpacker.no Dagens reisemål Bildegallerier

Thailand hele året

I april neste år lanserer Star Tour sommerruter til Thailand. Dermed blir et av nordmenns favorittreisemål en helårsdestinasjon, og salget starter allerede nå.

Del Thailand hele året på facebook Skriv ut

Publisert 7.september 2007. Sist endret 13.april 2009.

Thailand Fakta om Thailand

Offisielt navn: Kongeriket Thailand

Hovedstad: Bangkok

Folketall: 64 233 000

Areal: 514 000 km²

Styreform: Militærjunta

Valuta: Thailandske baht (THB)

Valutakurs: 100 THB = 29.867 NOK

Språk: Thai

Retningsnummer: +66

Finn ditt reisemål:

Velg verdensdel:

Velg land:

Velg destinasjon:

Annonse:

Idyllisk ferie i Thailand

Idyllisk ferie i Thailand. Foto: Star Tour

Late dager i Thailand

Late dager i Thailand. Foto: Star Tour

Noe for liten og stor finner du i Thailand

Noe for liten og stor finner du i Thailand. Foto: Star Tour

» Chartersøket til AltomReiser.no

- Thailand er et av våre mest populære reisemål, og kommende vinter er allerede seks av ti reiser utsolgt. Samtidig merker vi også økt etterspørsel etter Thailandreiser i sommersesongen, og det er bakgrunnen for at vi nå setter opp egne avganger til Phuket, sier daglig leder i Star Tour, Jørn Kristiansen. Tidligere har det bare vært mulig å komme seg til Thailand med rutefly i sommersesongen, og da via Bangkok.

- Våre avganger flyr rett til Phuket, og kommer dessuten til å være en god del billigere enn ruteflyene vi har tilbudt tidligere.

Blue Village Exotic

En av selskapets store Thailand-nyheter denne vinteren er Blue Village Exotic, en eksotisk variant av de populære familieanleggene Blue Village.

- Vi åpner vårt første anlegg, Blue Exotic Chada allerede i oktober. Det ligger direkte på stranden, på øya Koh Lanta. Blue Exotic er et tilbud til gjester som vil kombinere høy standard, trygghet og komfort med det lokale og eksotiske. Her legges det stor vekt på lokal mat og underholdning, og det blir langt mellom kjøttbollene, forklarer Kristiansen.

Leiligheter for åtte

I tillegg åpner Star Tour et nytt familieanlegg på Kata Beach, Blue Star Centara. Hotellet ligger rett ved stranden og i enkelte leiligheter er det plass til hele åtte personer.

Det første sommerflyet letter fra Gardermoen 14. april, og vil fly hver 14. dag frem til midten av oktober. Beregninger Star Tour har gjort viser at nærmere 150 000 nordmenn kommer til å feriere i Thailand neste år.

Annonse:

Annonse:

Annonse:

Valutakalkulator

Velg beløp og valuta

til NOK fra NOK