Les mer på backpacker.no Dagens reisemål Bildegallerier

Vilkår for bruk av nettstedet og nyhetsbrev

Internet Media AS påtar seg ikke ansvar for skade, direkte eller indirekte, som følge av eventuelle feil eller mangler i de opplysninger som blir gitt.

Del Vilkår for bruk av nettstedet og nyhetsbrev på facebook

Publisert 13.april 2009. Sist endret 18.mai 2009.

Finn ditt reisemål:

Velg verdensdel:

Velg land:

Velg destinasjon:

Annonse:

Det påligger leseren selv å verifisere opplysningenes korrekthet. Som råstoff for artiklene og beskrivelsene er det brukt et stort antall kilder, både trykte og nettbaserte, og alle opplysninger er sjekket så godt det lar seg gjøre. Men de lokale forholdene kan endre seg over tid, kildene kan inneholde feil eller vi kan ha oversett ting i gjengivelsen. Vi ber om at eventuelle feil eller mangler blir meldt til redaksjonen slik at de kan bli rettet.

Nyhetsbrev

Gjennom å registrere deg gir du ditt samtykke til å motta e-postforsendelser med markedsføring av tjenestene Internet Media AS driver, samt med produkttilbud eller annen kommersiell informasjon fra eventuelle samarbeidspartnere Internet Media AS måtte ha.

Denne avtalen gjelder så lenge du er registrert som bruker i vårt datasystem, men du kan når som helst kreve at alle registrerte opplysninger om deg slettes fra altomreiser.nos databaser. 

Internet Media AS gir ikke videre personopplysninger til andre.

Personvern

Vi bruker tredjepartsannonseringsselskaper til å vise annonser når du besøker nettstedet vårt. Det kan hende at disse selskapene bruker informasjon (som ikke inkluderer navn, adresse, e-postadresse eller telefonnummer) om dine besøk på dette og andre nettsteder for å kunne levere annonser om varer og tjenester som kan være interessante for deg. Hvis du vil ha mer informasjon om denne praksisen og vite mer om dine valg om å ikke la disse selskapene få tilgang til denne informasjonen, kan du klikke her.


Annonse:

Annonse:

Valutakalkulator

Velg beløp og valuta

til NOK fra NOK