Les mer på backpacker.no Dagens reisemål Bildegallerier

Firmaprofil hos altomreiser.no?

En firmaprofil er en egen side plassert hos oss hvor selskapet kan presentere sine varer og tjenester. I tillegg vil en bruker kunne få informasjon om hvordan han eller hun kan kontakte selskapet. altomreiser.no er Norges største reiseguide og møteplass for kunder og selskaper innenfor reise- og turistnæringen. Ønsker du å være med i den nye databasen kan du ta kontakt med oss via eget skjema her.

Del Firmaprofil hos altomreiser.no? på facebook Skriv ut

Publisert 13.april 2009. Sist endret 12.mai 2009.

Finn ditt reisemål:

Velg verdensdel:

Velg land:

Velg destinasjon:

Annonse:

Alle våre firmaprofiler er optimalisert for alle søkemotorene. Det vil si at vi har lagt alt til rette for å øke synligheten av selskapets firmaprofil på internett. Dette gjør vi for at du som kunde skal få mer igjen for investeringen din.

altomreiser.no - Norges største online reiseguide med over 100.000 lesere hver måned. Her kan du ligge på ønskede destinasjoner og på den måten kun treffe de nordmenn som ønsker å reise til din destinasjon.

Vi i altomreiser.no markedsfører oss kun mot reiselivs interesserte nordmenn og reise- og turistnæringen i Norge og er således en motvekt til de andre katalogtjenestene på internett som ønsker å gi et tilbud til alle bransjer. Vi mener at økt fokus på èn bransje vil gi økt effekt for deg som kunde.

Firmaprofil:

Besøks- og postadresse
Telefon og telefaks
Selskapslogo
Link til hjemmeside
Utfyllende selskapsinformasjon (skrevet av selskapet selv)
Kontaktskjema (sendt som epost til selskapet)
Inntil 10 bilder i full størrelse (748px i bredden)

Distribusjon:
På inntil 5 destinasjoner/land på altomreiser.no

Pris: 1990,- ekskl. mva for 12 mnd

Vi ønsker at alle selskaper i bransjen skal være representert på vår tjeneste så dersom du har et selskap du mener bør være med vennligst ta kontakt med oss eller fyll ut skjemaet under så tar vi kontakt med deg.

Internet Media AS (brreg.no)
Postboks 499, Sentrum
N-5805 Bergen


Annonse:

Annonse:

Annonse:

Valutakalkulator

Velg beløp og valuta

til NOK fra NOK