Les mer på backpacker.no Dagens reisemål Bildegallerier
Vis Spania

Cala Mayor

PALMAS STILFULLE FORSTAD: Cala Mayor er en forstad på vestsiden av Palma, hvor bl.a. den spanske kongefamilien har sin sommerresidens. Rundt en badebukt med finkornet sand ligger leilighets- og hotellanlegg, samt barer, kafeer og en del forretninger. På noen av hotellene finnes diskotek. Inn til Palma er det fem kilometer og bussforbindelsene er gode.

Del Cala Mayor på facebook Skriv ut

Publisert 14.mars 2002. Sist endret 11.mai 2013.

Spania Fakta om Spania

Offisielt navn: Kongeriket Spania

Hovedstad: Madrid

Folketall: 40 448 191

Areal: 506 030 km²

Styreform: Monarki

Valuta: Euro (EUR)

Valutakurs: 1 EUR = 9.993 NOK

Språk: Spansk

Retningsnummer: +34

Annonse:

Hovedgaten i Cala Mayor

Hovedgaten i Cala Mayor. Kilde: http://www.mallorcafact.com/towns/calamayor/calam.htm

Stranden i Cala Mayor

Stranden i Cala Mayor. Kilde: http://www.mallorcafact.com/towns/calamayor/calam.htm


Cala Mayor ligger også midt mellom to av Palmas yachthavner; Club de Mar og Puerto Portals. Og det er ikke langt herfra til fem av Mallorcas golfbaner. For en del år siden var dette et blomstrende charterreisemål med 30  hotellsenger og et grenseløst natteliv. Nå er stilen lagt om; du finner private villaer i den høyere prisklassen, området er blitt renovert for betydelige summer og det er bygd hoteller i den øverste prisklassen.

Men fremdeles er området livlig om sommeren, dog kanskje med et litt annet preg enn tidligere. Det er populært blant skandinaver.

Annonse:

Annonse:

Annonse:

Valutakalkulator

Velg beløp og valuta

til NOK fra NOK
Finn rimelige flyreiser i Norge og i utlandet Book hotell i utlandet på 99.000 hotell over hele verden Finn og book leiebil i hele verden Finn alle ledige restplasser fra alle de store selskapene hos altomreiser.no Søk blant over 3 millioner charterreiser fra fra samtlige turoperatører