Les mer på backpacker.no Dagens reisemål Bildegallerier
Vis Tyrkia

Içmeler

Içmeler er en liten badeby ca. ti minutters kjøring vest for "turistkjempen" Marmaris og er betydelig roligere enn naboen både når det gjelder trafikk og natteliv.

Icmeler. Stranden i Icmeler, Tyrkia
Del Içmeler på facebook Skriv ut

Publisert 12.desember 2001. Sist endret 11.april 2009.

Tyrkia Fakta om Tyrkia

Offisielt navn: Republikken Tyrkia

Hovedstad: Ankara

Folketall: 71 158 647

Areal: 783 562 km²

Styreform: Demokratisk republikk

Valuta: Tyrkiske lire (TRY)

Valutakurs: 100 TRY = 159.65 NOK

Språk: Tyrkisk

Retningsnummer: +90

Annonse:

Ismeler

Ismeler. Ismeler

Ismeler

Ismeler. Ismeler

Ismeler ligger på vestkysten av Tyrkia, like sør for Marmaris

Ismeler ligger på vestkysten av Tyrkia, like sør for Marmaris.

Içmeler har i grunnen det meste du trenger; en av de fineste strendene i hele Marmaris-bukten; en forholdsvis langgrunn og finkornet strand, en lang strandpromenade, hoteller og barer i alle størrelser, restauranter og gode shoppingmuligheter. Det gamle sentrum i Içmeler ligger mellom pinjekledde åser et stykke inn fra sjøen, mens hotellene er plassert nede ved stranden.

Følgelig er det mest action og liv – og mest turister – nede ved strandpromenaden. Içmeler har også et par diskoteker som har åpent nærmest hele natten. Og vil du ha enda mer fart, kommer du kjapt inn til Marmaris med minibuss for en tier. Hvis du om kvelden i stedet velger en restaurant eller bar oppe i selve Içmeler, er atmosfæren straks et hakk mer avslappet.

I Içmeler er hotellhagene pent beplantet med jasmin og oleander og stedet er på mange måter en litt mer eksklusiv motpart til Marmaris. Içmeler er et velkontruert feriested som egner seg bra for familier og enslige som søker en smule ordnede forhold. 

Dykkersertifikat

I Içmeler finnes et bra tilbud av vannsportaktiviteter, bl.a. vindsurfing, pedalbåter og jetski og de har dessuten et internasjonalt dykkersenter hvor du kan ta dykkersertifikat til en langt lavere pris enn hjemme. Stranden er en kilometer lang, barnevennlig og velpleid, men kan bli ganske full i høysesongen, men det går også badebåter til langt fredeligere badebukter i området rundt. Det går også hydrofoil til Rhodos hver dag i høysesongen.


Annonse:

Annonse:

Annonse:

Valutakalkulator

Velg beløp og valuta

til NOK fra NOK
Finn rimelige flyreiser i Norge og i utlandet Book hotell i utlandet på 99.000 hotell over hele verden Finn og book leiebil i hele verden Finn alle ledige restplasser fra alle de store selskapene hos altomreiser.no Søk blant over 3 millioner charterreiser fra fra samtlige turoperatører