Les mer på backpacker.no Dagens reisemål Bildegallerier

Nye lavprisruter til storbyene

Flere gode nyheter til de av oss som vil ha billige flyturer til Europa. Norwegian starter nå opp med nye ruter fra Oslo og Bergen til noen av de mest populære reisemålene i Europa.

Del Nye lavprisruter til storbyene på facebook Skriv ut

Publisert 22.februar 2005. Sist endret 20.mars 2009.

Finn ditt reisemål:

Velg verdensdel:

Velg land:

Velg destinasjon:

Annonse:

PicturesNow: London

PicturesNow: London. Et hundretalls små bilder.

Webshots: Bilder fra Praha

Webshots: Bilder fra Praha. Et søk i bildebasen Webshots etter bilder fra Praha. Kilde: http://www.webshots.com/search?query=Prague&tab=photos

Yahoo: Bilder fra Paris

Yahoo: Bilder fra Paris. Et søk i Yahoos bildebase, som bringer frem et par tusen bilder. Større versjoner kan kjøpes.

Fra 9. april kan du reise fra Bergen til Praha med Norwegian. De billigste billettene går for under for 400 kroner.
I tillegg til dette, er det også lagt opp nye ruter fra Oslo. Da har du muligheten til å reise til København, Alicante, Pisa i Italia og Paris. Bestiller du i god tid, kan du skaffe deg en billett til disse stedene for under 600 kroner.
Men vær obs på at prisene du finner på nettsiden til Norwegian kun er en vei. Men da er alle skatter og avgifter inkludert i prisen du får oppgitt. Praha er sammen med København en av de byene i Europa som som virkelig er på vei oppover, og veldig populære reisemål.

Billigturene går først

Mange selskaper tilbyr flyturer, men også ferdige pakketurer med hotell og fly i en pris. Planlegger du selv en storbyferie, sjekk litt rundt på nettet, så er sjansen til å finne en rimelig tur ganske stor. Husk på at de billige turene forsvinner fort, så jo lenger på forhånd du planlegger, jo billigere blir det.

På grunn av nettet et det mange ulike aktører i markedet som tilbyr rimelige turer. AltOmreiser gir deg her en oversikt over noen av dem. Har du tips om flere steder man kan skaffe seg billige turer til storbyene, vennligst tips oss.

Skaff deg rimelig tur her

Ryanair
Norwegian
Ticket
KLM
Sterling
Supersaver

Annonse:

Annonse:

Annonse:

Valutakalkulator

Velg beløp og valuta

til NOK fra NOK