Les mer på backpacker.no Dagens reisemål Bildegallerier

Om altomreiser.no

altomreiser.no er Norges største reiseguide, som inneholder detaljert informasjon om de reisemålene nordmenn besøker oftest.

Del Om altomreiser.no på facebook

Publisert 6.mars 2009. Sist endret 15.mai 2020.

Om altomreiser.no: Pekere

Finn ditt reisemål:

Velg verdensdel:

Velg land:

Velg destinasjon:

Annonse:

Tjenesten ble etablert i mai 2001 av Tom Ottmar, som i sin tid også startet ABC Startsiden, et av Norges største nettsteder. I desember 2004 kjøpte Internet Media AS nettstedet.

Siden 2001 har det bare vært gjort små tilpasninger og endringer på nettstedet. Nå i 2020 lanserer vi altså vår første totale oppussing av nettstedet som vi håper dere brukere setter pris på. Dere finner fortsatt det samme kvalitetsinnholdet, men altså i en ny drakt.

Internet Media AS eier idag også nettstedene backpacker.no og jenteporten.no. For å se nærmere på disse nettstedene vennligst klikk på relaterte pekere i menyen til venstre.

Om dere ønsker å komme i kontakt med oss kan dere bruke skjemaet som ligger her. Vennligst vær obs på at vi ikke kan hjelpe med generelle reiseanbefalinger, ytterligere informasjon om destinasjoner eller andre reiserelaterte spørsmål. All vår informasjon er publisert på nettstedet.

Ønsker dere riktig God lesning!


Annonse:

Annonse:

Valutakalkulator

Velg beløp og valuta

til NOK fra NOK