Les mer på backpacker.no Dagens reisemål Bildegallerier
Vis Hellas

Agia Pelagia

Agia Pelagia ligger 20 km vest for Heraklion på riksveien mot Rethymnon. Området rundt Agia Pelagia bukten er i ferd med å bli et førsteklasses turistområde med en fin, liten sandstrand midt i byen hvor sjøen er rolig selv på vindfylte dager. I utkanten av byen ligger den noe større Lygatia-stranden. Du kan velge mellom gode hoteller av høy klasse eller enklere hoteller og pensjonater.

Del Agia Pelagia på facebook Skriv ut

Publisert 12.desember 2001. Sist endret 11.mai 2013.

Hellas Fakta om Hellas

Offisielt navn: Republikken Hellas

Hovedstad: Athen

Folketall: 10 623 835

Areal: 131 940 km²

Styreform: Demokratisk republikk

Valuta: Euro (EUR)

Valutakurs: 1 EUR = 9.993 NOK

Språk: Gresk

Retningsnummer: +30

Annonse:

Agia Pelagia

Agia Pelagia.

Agia Pelagia

Agia Pelagia.


Aktiviteter som tilbys på stedet omfatter bl.a. vannski, vindsurfing og kanopadling. Rundt bukten finnes et stort antall tavernaer og du kan dessuten more deg på musikkbarene og diskotekene som er åpne i høysesongen.

Byen, som har ca. 1000 faste innbyggere, ligger der en gresk oldtidsby lå. Det er ikke klarlagt hvilken det var, men noen tror det var Apolonia, byen som ble ødelagt av Kydonerne i 171 f.Kr.

Les mer om Agia Pelagia

Annonse:

Annonse:

Annonse:

Valutakalkulator

Velg beløp og valuta

til NOK fra NOK
Finn rimelige flyreiser i Norge og i utlandet Book hotell i utlandet på 99.000 hotell over hele verden Finn og book leiebil i hele verden Finn alle ledige restplasser fra alle de store selskapene hos altomreiser.no Søk blant over 3 millioner charterreiser fra fra samtlige turoperatører