Les mer på backpacker.no Dagens reisemål Bildegallerier
Vis Hellas

Amoudara

Amoudara er en trivelig liten badelandsby på nordkysten av Kreta, ca. 5 km vest for Heraklion. Stedet har ca. ett tusen fastboende innbyggere og tilhørende småbutikker, restauranter og kafeer. Bebyggelsen, som for en stor del er hoteller og leilighetsanlegg, ligger langs veien gjennom byen, og like nedenfor finner du den flotte, finkornede sandstranden – den lengste i området rundt Heraklion. Amoudara betyr sånn omtrent "den store sanden"; den er langgrunn enkelte steder. Det er hit byboerne drar for å slappe av!

Del Amoudara på facebook Skriv ut

Publisert 12.desember 2001. Sist endret 20.mars 2009.

Hellas Fakta om Hellas

Offisielt navn: Republikken Hellas

Hovedstad: Athen

Folketall: 10 623 835

Areal: 131 940 km²

Styreform: Demokratisk republikk

Valuta: Euro (EUR)

Valutakurs: 1 EUR = 9.993 NOK

Språk: Gresk

Retningsnummer: +30

Amoudara: Pekere

Annonse:

Amoudara

Amoudara.

Amoudara er et fredelig sted hvor den nye bebyggelsen blander seg med den gamle. Skulle du ønske flere opplevelser, er veien til Heraklion kort og det går hyppige busser eller du kan ta drosje. I Amoudara kan du for øvrig leie motorsykkel, sykkel og bil og det finnes tilbud om diverse sportsaktiviteter.

Annonse:

Annonse:

Annonse:

Valutakalkulator

Velg beløp og valuta

til NOK fra NOK
Finn rimelige flyreiser i Norge og i utlandet Book hotell i utlandet på 99.000 hotell over hele verden Finn og book leiebil i hele verden Finn alle ledige restplasser fra alle de store selskapene hos altomreiser.no Søk blant over 3 millioner charterreiser fra fra samtlige turoperatører