Les mer på backpacker.no Dagens reisemål Bildegallerier

Guidet shoppingturer og festivaler i New York

En tur til New York er ikke å forakte for de fleste av oss,og spesielt ikke den shoppingglade. Nå kan du eller vennegjengen får deres egen guide til de beste handlestedene og gjøre store kupp. I byen som aldri sover vil du også finne et uttall av festivaler. AltOmreiser.no gir deg oversikten.

Del Guidet shoppingturer og festivaler i New York på facebook Skriv ut

Publisert 17.januar 2006. Sist endret 20.mars 2009.

USA Fakta om USA

Offisielt navn: Amerikas forente stater

Hovedstad: Washington, DC

Folketall: 301 932 147

Areal: 9 629 091 km²

Styreform: Føderal republikk

Valuta: Amerikanske dollar (USD)

Valutakurs: 1 USD = 9.1469 NOK

Språk: Engelsk

Retningsnummer: +1

Finn ditt reisemål:

Velg verdensdel:

Velg land:

Velg destinasjon:

Annonse:

Ground Zero

Ground Zero. Ground Zero er et symbol på håp og styrke

Turoperatøren Shop Gotham er den rette for deg hvis du vilha hjelp til å finne fram i NY handlegater.  Deviser deg veien til  designerklær på salgog gir deg de beste tipsene når det gjelder de storeshoppingkuppene.  Du kan få din egen private guide,eller man kan bestille en til større og mindre grupper.

Soho til 5th Avenue

Det fins flere ulike turer, blant annet i hippe Soho, luksuriøse5th Avenue og Garment District hvor man kan kjøpeklær på salg som kun har vært bruktpå motevisninger. Det er også turer til ulikemarkeder, og inkludert i billetten får man et dagskort tilt-banen.Guidene gir deg også en liten innføring iNew York sin historie underveis som man går rundt.  Hvis man ikke skal være så mange dager, kan dukjøpe et eget tre- dagers kort hos Shop Gotham , og detinnebærer gode avslag på restauranter og butikkerover hele New York. Turene med guide varer fra 2-5 timer og kostermellom 160-500 kroner. Billettene bestiller du via nettet.

Som ellers i året, er det alltid noe som skjer i byen som aldri sover. Nå som våren er her, er det mange interessante og spennende festivaler.

Tribeca Film Festival 25.april-7.mai : Denne årlige filmfestivalen knytter sammen lokale, nasjonale og internasjonale filmfolk. Noe for alle, og her kan du få med deg mange gode filmer og oppleve andre aktiviteter i løpet av den ni dager lange festivalen. Finner sted i Tribeca Film Center.

JVC Jazz Festival New York 12.-24.juni: Siden 1973 har denne årlige jazzfestivalen gått av stabelen, og her kommer de største artistene innenfor jazzscenen og opptrer. JVCJazz Festival
spilles faktisk over hele verden, så sjekk ut nettstedet og se om du kan oppleve jazzmusikk på sitt beste dit hvor du skal reise.

Central Park Summerstage, Juni-august:Dette er en av NY sin største begivenhet hver sommer. Hvert år i to måneder på sommerstid fylles Central Prak opp med gratis musikk, teater, opera og dans. Det meste er gratis, men må du betale, så går pengene til inntekt til et veldedig formål.

New York City Pride, 18.-25.juni: Over 250.000 av NY homofile, lesbiske, biseksuelle, og transseksuelle sitt paradetog arrangeres denne uken. Siden NY er homofiles rettigheters fødested, så er dette et stort og viktig arrangement som tiltrekker seg store mengder deltagere og enda flere tilskuere.
Her kan du finne ut mer om festivaler og arrangementer i NY.

Annonse:

Annonse:

Annonse:

Valutakalkulator

Velg beløp og valuta

til NOK fra NOK