Les mer på backpacker.no Dagens reisemål Bildegallerier

Billig party party!

Norwegian starter opp med enda flere ruter til våren. Fra midten av juni går det første flyet til den som liker å feste natt og dag og natt og dag og natt og dag. Selvsagt handler det om Ibiza.

Del Billig party party! på facebook Skriv ut

Publisert 29.november 2005. Sist endret 20.mars 2009.

Finn ditt reisemål:

Velg verdensdel:

Velg land:

Velg destinasjon:

Annonse:

Rolig.

Rolig.. Det er muligheter for å nyte et rolig strandliv også på Ibiza. Foto: Horizontravel.ee

I juni kan du reise fra Oslo til Ibiza, og er du blant de som kan bestemme ferien tidlig, er det gode sjanser for at du får deg en billett til en rimelig penge.

Selv om øyen har hatt vært meget beryktet på grunn av dop som "flyter", har mange av det store reiseoperatørene satset på andre destinasjoner, og ikke denne utagerende partyøyen. Men faktisk så står Ibiza by på UNESCO liste over verdens kulturarver. Og dersom man ønsker å få det hefige bylivet litt på avstand, kan man ta båten ut til blant annet den lille øyen Coneria.

I tillegg til nye rute til Ibiza, starter de også fra mai 2006 opp med ruter fra Oslo til Varna (Bulgaria), Bourgas (Bulgaria, Rhodos (Hellas) og Heraklion (Hellas). Fra midten av juni går det fly fra Oslo til Kos (Hellas) og ungdommenes paradis, Ibiza.

-Superbillig sommerferie

- Med disse utvidelsene gir vi våre kunder muligheten til fly til attraktive feriedestinasjoner til svært lave priser. I tillegg kan kundene sette sammen sine egne pakker gjennom å bestille hotell og leiebil over hele verden på våre websider. Sommerferien kan i år bli superbillig, sier Norwegians sjef for rutetilbud og inntektsstyring Daniel Skjeldam

Annonse:

Annonse:

Annonse:

Valutakalkulator

Velg beløp og valuta

til NOK fra NOK