Les mer på backpacker.no Dagens reisemål Bildegallerier
Vis Spania

Playa de Santiago

Her finner du et av Kanariøyenes flotteste hoteller, Hotel Jardin Tecina, bygd av den norske Fred. Olsen-familien. Dette er i grunnen Olsen-land, de eier også store plantasjer i området.

Del Playa de Santiago på facebook Skriv ut

Publisert 28.november 2001. Sist endret 11.mai 2013.

Spania Fakta om Spania

Offisielt navn: Kongeriket Spania

Hovedstad: Madrid

Folketall: 40 448 191

Areal: 506 030 km²

Styreform: Monarki

Valuta: Euro (EUR)

Valutakurs: 1 EUR = 9.993 NOK

Språk: Spansk

Retningsnummer: +34

Playa de Santiago: Pekere

Annonse:

Hotel Jardin Tecina

Hotel Jardin Tecina. Utsyn over Hotel Jardin Tecina oppe på klippen, og stranden og Beach Club'en under.

Hotellet ligger vakkert til øverst på en klippe, med bungalower rundt en fin hage og flere bassenger. Tar du heisen ned, kommer du til en egen strand (som er heller laber) og også hotellets "Beach Club" med havbasseng.

Dans og underholdning tilbys flere ganger i uken og hotellet har flere egne restauranter, men prisnivået er ganske høyt – til Kanariøyene å være. Atmosfæren er likevel uformell og avslappet.

Velger du en ferie i Playa de Santiago, er det i grunnen Olsens hotell du velger. Selve landsbyen (med ca. 1600 innbyggere) er ikke særlig sjarmerende, men det finnes et lite knippe lokale barer og enkle restauranter. Ryggsekkturister kan velge mellom en håndfull greie pensjonater.

Annonse:

Annonse:

Annonse:

Valutakalkulator

Velg beløp og valuta

til NOK fra NOK
Finn rimelige flyreiser i Norge og i utlandet Book hotell i utlandet på 99.000 hotell over hele verden Finn og book leiebil i hele verden Finn alle ledige restplasser fra alle de store selskapene hos altomreiser.no Søk blant over 3 millioner charterreiser fra fra samtlige turoperatører