Les mer på backpacker.no Dagens reisemål Bildegallerier

Mahè

Mahe er den største av alle øyene på Seychellene, og nesten 90 prosent av befolkningen bor på denne øya. Du må ikke blande Mahe sammen med Malé, som er hovedstaden på Maldivene.

Mahè. Seychellene: En perle av en øy i en perle av et hav. Mahè gir deg idyll og paradis. Foto: istockphoto.com
Del Mahè på facebook Skriv ut

Publisert 3.mars 2002. Sist endret 27.desember 2009.

Annonse:

Mahè Island på Seychellene

Mahè Island på Seychellene. Foto: wikipedia.org

Mahè Island på Seychellene

Mahè Island på Seychellene. Foto: wikipedia.org

Mahè Island på Seychellene

Mahè Island på Seychellene. Foto: wikipedia.org

På Mahe er også den internasjonale flyplassen, samt hovedstaden Victoria. I Victoria bør du få med deg markedet, som er åpent 6 dager i uka.

Det er mer natteliv på Mahe enn på de andre øyene, men det er mest livlig på fredager og lørdager, når de lokale har fri. Ellers er det underholdning på de største hotellene.

Det er gode muligheter for fotturer i Morne Nasjonalpark hvor også øyas høyeste punkt (905 m) ligger. Mahe er den mest utbygde øya og har mest turister, men reiser du på sydsiden av Mahe, vil du fortsatt finne fantastiske uberørte områder og strender som er like idylliske som på Praslin og La Digue.

Du finner hoteller av alle slag på Mahe og det er mye å velge mellom. Fra små privat drevne gjestehus til store hoteller med alle fasiliteter. Såkalte "self-catering" leiligheter er blitt mer og mer populært blant besøkende som vil klare seg mest mulig på egen hånd.

Totalt er det 75 strender og alle med sitt eget særpreg. På dagtid er det mye å ta seg til, man kan leie bil og utforske øya på egen hånd, eller reise på utflukt til den fantastiske Marine National Park, Kanskje lar du deg friste av utflukter til andre øyer i nærheten, alle vannsportaktivitetene eller bare ta det med ro på stranden? Mahe er mulighetenes øy og har noe for enhver smak.


Annonse:

Annonse:

Annonse:

Valutakalkulator

Velg beløp og valuta

til NOK fra NOK
Finn rimelige flyreiser i Norge og i utlandet Book hotell i utlandet på 99.000 hotell over hele verden Finn og book leiebil i hele verden Finn alle ledige restplasser fra alle de store selskapene hos altomreiser.no Søk blant over 3 millioner charterreiser fra fra samtlige turoperatører