Les mer på backpacker.no Dagens reisemål Bildegallerier

Ny rute fra Kristiansand

NYE RUTER: Flyselskapet Welcome Air starter rute fra Kristiansand Lufthavn Kjevik til Göteborg, Hanover, Innsbruck og Graz.

Del Ny rute fra Kristiansand på facebook Skriv ut

Publisert 13.august 2007. Sist endret 20.mars 2009.

Finn ditt reisemål:

Velg verdensdel:

Velg land:

Velg destinasjon:

Annonse:

Graz i Østerrike

Graz i Østerrike. Foto: welcomeair.com

Innsbruck i Østerriket

Innsbruck i Østerriket. Foto: welcomeair.com

Welcome Air

Welcome Air. Foto: welcomeair.com

Den 13. September 2007 starter det østerrikske flyselskapet Welcome Air rute fra Kristiansand til Göteborg, Hannover, Innsbruck og Graz. Hver tirsdag og torsdag vil de ha et tilbud til forretnings og fritids reisende fra Sørlandet til Göteborg og hjertet av kontinentet.

I syv år har Welcome Air operert ruter mellom Nord og Sør-Europa. Forretningsreisendeinnen shipping, olje, IT og bilindustrien, såvel som kultuliv og offentlig administrasjon har hatt glede av rutene mellom Göteborg, Hannover, Innsbruck og Graz. Fra Hannover når man på under en time viktige byer for industri og næringsliv, som Bremen, Bielefeld, Brauschweig, Wolfsburg, Kassel og Magdeburg.

For familieferie og opplevelser er Tyrols hovedstad Innsbruck, et perfekt utgangspunkt for å oppleve de spektakulære alpine. Fra Innsbrucks flyplass når man på kort tid alle alpe destinasjoner I Østerrike og Italia.

Flyet fortsetter helt fram til Graz, som er Østerrikes port mot Balkan, uten at passasjerene må skifte underveis. Graz er hovedstaden I regionen Steyr, som har en ekspansiv bilindustri og er kjent for sine mange flotte Spa-anlegg.

Fra Kristiansand vil prisene til f.eks Göteborg være fra NOK 1750 t/r, till Hannover fra NOK 2240 t/r og til Innsbruck fra NOK 2750 t/r. Prisene er med alle avgifter.

Du kan finne reiser med Welcome Air i AltomReiser sitt eget flysøk eller hos selskapene som du finner til høyre for denne artikkelen.

Annonse:

Annonse:

Annonse:

Valutakalkulator

Velg beløp og valuta

til NOK fra NOK