Les mer på backpacker.no Dagens reisemål Bildegallerier

La Digue

La Digue er kanskje den vakreste av alle øyene, den er iallfall den mest fotograferte, de fleste av "drømmebildene" du har sett fra Seychellene er stort sett tatt på La Digue.

La Digue. Forførende: La Digue er en svært frodig og vakker øy. La deg forføre av livet på Seychellene. Foto: istockphoto.com
Del La Digue på facebook Skriv ut

Publisert 23.mai 2002. Sist endret 28.januar 2010.

Annonse:

Det er den fjerde største øya og begynner så vidt å ta del i den store turiststrømmen. Du kommer deg dit med båt fra Praslin, som tar en 30-40 minutter eller med båt helt fra Mahe som vil ta ca. 3 timer. Det går også regelmessig helikopter mellom Mahe og La Digue.

På La Digue kommer man seg best rundt med sykkel, men for den som har god tid kan man også ta de velkjente oksekjerrene. De fleste hoteller/gjestehus ligger i kort avstand fra fergeleiet og Anse La Reunion, med unntak av to hoteller som ligger på den idylliske nordsiden ved Anse Patates.

Det finnes en Nasjonalpark (L'union estate) med store mengder gigantskilpadder og det er en rideleir hvor man kan få leid hester. I samme park finner du Anse Source D' argent som består av en krans fantastiske små strender, området har også små utsalg av kunsthåndverk. La Digue er omringet av korallrev på alle kanter som gjør at dykking og snorkling er veldig populært akkurat her.

Det finnes også lokale guider som kan ta dere med på spennende fotturer gjennom jungelen på øya. La Digue er akkurat like idyllisk og paradisaktig som du tror den er, men vit at etter at solen har gått ned, da er det bare å vente på morgendagen. Mørket langs ekvator kommer brått og er tett, så ha alltid med en guide, skal du ut å gå turer i naturen.


Annonse:

Annonse:

Annonse:

Valutakalkulator

Velg beløp og valuta

til NOK fra NOK
Finn rimelige flyreiser i Norge og i utlandet Book hotell i utlandet på 99.000 hotell over hele verden Finn og book leiebil i hele verden Finn alle ledige restplasser fra alle de store selskapene hos altomreiser.no Søk blant over 3 millioner charterreiser fra fra samtlige turoperatører