Les mer på backpacker.no Dagens reisemål Bildegallerier
Vis Spania

Costa Teguise

Costa Teguise, ca. 8 kilometer nord for Arrecife, ble skapt fra ingenting for ca. tjue år siden. I dag er det et moderne turiststed med store, elegante hoteller med internasjonalt miljø, flere gode badebukter og strender (hvorav en kunstig!) mellom lavaklippene.

Del Costa Teguise på facebook Skriv ut

Publisert 20.august 2001. Sist endret 11.mai 2013.

Spania Fakta om Spania

Offisielt navn: Kongeriket Spania

Hovedstad: Madrid

Folketall: 40 448 191

Areal: 506 030 km²

Styreform: Monarki

Valuta: Euro (EUR)

Valutakurs: 1 EUR = 9.993 NOK

Språk: Spansk

Retningsnummer: +34

Costa Teguise: Pekere

Annonse:

Costa Teguise

Costa Teguise.

Lycos: Bilder fra Costa Teguise

Lycos: Bilder fra Costa Teguise. Et søk i Lycos etter bilder fra Costa Teguise. Kilde: http://www.lycos.no/cgi-bin/pursuit?matchmode=and&etemp=error&query=Costa+Teguise&npl=matchmode%3Dand%26adv%3D1&cat=graphics&npl1=ignore%3Dfq&lang=norsk&rtwm=45000&rtpy=2500&rttf=5000&rtfd=2500&rtpn=2500&rtor=2500&maxhits=10&mtemp=main.sites

Playa Bastián, Costa Teguise

Playa Bastián, Costa Teguise.

Playa de las Chucharas, Costa Teguise

Playa de las Chucharas, Costa Teguise.

Star Tour: Bilder fra Costa Teguise

Star Tour: Bilder fra Costa Teguise. Åtte bilder. Kilde: http://www.startour.no/travel/city/picture_20_1.asp

To kilometer unna finnes en 18 hulls golfbane; Lanzarotes beste. Stedet har for øvrig tre shoppingsentre, restauranter, barer, en liten marina og bra muligheter for vindsurfing i den stabile nordavinden. Dette er kanskje det mest elegante feriestedet på Lanzarote, det meste er av høy kvalitet og utført med stil.

Rolig

Tempoet i Costa Teguise er roligere enn andre steder på Lanzarote – nattelivet er dermed ikke allverdens. Det er grønt og frodig, ikke minst pga. all beplantningen. Vil du ha variasjon, finnes det et badeland i nærheten: Ocean Park. Det går også hyppige busser inn til Arrecife og Costa Teguise er et bra utgangspunkt for bilturer rundt på øya, bl.a. til den gamle hovedstaden Teguise (som ikke må forveksles med Costa Teguise!) hvor du kan oppleve sjarmerende, kanarisk miljø og kultur.

Annonse:

Annonse:

Annonse:

Valutakalkulator

Velg beløp og valuta

til NOK fra NOK
Finn rimelige flyreiser i Norge og i utlandet Book hotell i utlandet på 99.000 hotell over hele verden Finn og book leiebil i hele verden Finn alle ledige restplasser fra alle de store selskapene hos altomreiser.no Søk blant over 3 millioner charterreiser fra fra samtlige turoperatører