Les mer på backpacker.no Dagens reisemål Bildegallerier
Vis Spania

Estepona

Byen som ligger på Spanias herlige solkyst, har en befolkning på 37000. I byens "gamleby" finner du et yrende liv med mye sjarm.

Estepona. SpaniJA: Estepona på Costa del Sol er bedagelig og forførende. Nyt livet som turist, og slipp spanjolen løs. Foto: istockphoto.com
Del Estepona på facebook Skriv ut

Publisert 14.juni 2002. Sist endret 11.mai 2013.

Spania Fakta om Spania

Offisielt navn: Kongeriket Spania

Hovedstad: Madrid

Folketall: 40 448 191

Areal: 506 030 km²

Styreform: Monarki

Valuta: Euro (EUR)

Valutakurs: 1 EUR = 9.993 NOK

Språk: Spansk

Retningsnummer: +34

Annonse:

Estepona er en av de får byene langs den populære solkysten som fremdeles har beholdt sin spesielle sjarm og karakter. Dette til tross for at det er yndet sted for turister.

Her finner man alt man ønsker seg av overnatting, gode tapas barer, gatekafeer, og butikker. For deg som ønsker gode kulturtilbud, er det flere museum og gallerier, blant annet det største lokale fossilmuseum i Europa ligger her i den lille byen.
Gatene er små og trange og passer bedre til hester enn biler.
Det er fire hovedstrender som man kan benytte seg av, men den mest populære heter La Rada Beach og ligger sentralt i Estepona.


Annonse:

Annonse:

Annonse:

Valutakalkulator

Velg beløp og valuta

til NOK fra NOK
Finn rimelige flyreiser i Norge og i utlandet Book hotell i utlandet på 99.000 hotell over hele verden Finn og book leiebil i hele verden Finn alle ledige restplasser fra alle de store selskapene hos altomreiser.no Søk blant over 3 millioner charterreiser fra fra samtlige turoperatører