Les mer på backpacker.no Dagens reisemål Bildegallerier
Vis Spania

Arguineguín

Arguineguin er en fiskerlandsby mellom Puerto Rico og Playa del Inglés som har beholdt mye av sin sjarm. Fisk er fremdeles like viktig som turister. Stedet passer godt for barnefamilier, besteforeldre og golfspillere.

Del Arguineguín på facebook Skriv ut

Publisert 7.desember 2001. Sist endret 11.mai 2013.

Spania Fakta om Spania

Offisielt navn: Kongeriket Spania

Hovedstad: Madrid

Folketall: 40 448 191

Areal: 506 030 km²

Styreform: Monarki

Valuta: Euro (EUR)

Valutakurs: 1 EUR = 9.993 NOK

Språk: Spansk

Retningsnummer: +34

Annonse:

Arguineguin

Arguineguin. Et knippe bilder som presenterer stedet Arguineguin. Kilde: http://www.canary-island.com/gc/00_eng/guests/cities/aguineguin.htm

Arguineguin

Arguineguin. Kilde: destinasjon/35

Arguineguin for 100 år siden

Arguineguin for 100 år siden. Kilde: destinasjon/35

Selv om dette er den mest befolkede delen av sør-kysten på Gran Canaria, er Arguineguin like mye et sted for lokalbefolkningen som for turistene. Du finner utmerkede barer og (fiske-)restauranter, og hver tirsdag er det marked – det største på øya.

Arguineguin kan by på to strender og en strandpromenade langs sjøen. Det finnes også mange store hotellanlegg særlig for barnefamilier, med egne store svømmebasseng og alt du trenger innefor hotellets grenser; restauranter, underholdning, butikker osv. Fra havnen går det ferger til Puerto Rico og Mogán.

Arguineguin er et utmerket sted å dykke, også for nybegynnere. Stedets dykkersenter har bra tilbud, se pekeren under aktiviteter til høyre.

Helsetilbud, kirke, skole

Ved Arguineguin, i retning Puerto Rico, ligger Det norske helsesenteret i Valle Marina som brukes av Norges Astma og Allergiforbund, Psoriasforbundet, Revmatikerforbundet etc. I Arguineguin ligger også den norske skolen på Gran Canaria og Den Norske Sjømannskirken som har ulike tilbud til de tilreisende. Se pekerne.

Annonse:

Annonse:

Annonse:

Valutakalkulator

Velg beløp og valuta

til NOK fra NOK
Finn rimelige flyreiser i Norge og i utlandet Book hotell i utlandet på 99.000 hotell over hele verden Finn og book leiebil i hele verden Finn alle ledige restplasser fra alle de store selskapene hos altomreiser.no Søk blant over 3 millioner charterreiser fra fra samtlige turoperatører