Les mer på backpacker.no Dagens reisemål Bildegallerier
Vis Spania

Playa del Cura

Playa del Cura er en fredelig fiskerlandsby som passer bra for deg som vil ha ro og avkobling. Dagene nytes på den fine lavastranden – området er kjent for å ha noen av Gran Canarias fineste badebukter – og kveldene tilbringer du best på restaurantene ved stranden. Stedet passer bra for par, pensjonister og folk som ønsker en rolig ferie.

Del Playa del Cura på facebook Skriv ut

Publisert 12.desember 2001. Sist endret 11.mai 2013.

Spania Fakta om Spania

Offisielt navn: Kongeriket Spania

Hovedstad: Madrid

Folketall: 40 448 191

Areal: 506 030 km²

Styreform: Monarki

Valuta: Euro (EUR)

Valutakurs: 1 EUR = 9.993 NOK

Språk: Spansk

Retningsnummer: +34

Annonse:

Playa del Cura

Playa del Cura.

Playa del Cura

Playa del Cura.

Dersom dagene likevel skulle bli for stillestående, er Puerto Rico bare noen minutters drosjetur unna. Det er heller ikke langt til Playa del Inglés med alt det natteliv du kan ønske. Det lille stedet er delt i to av motorveien, havnen og sentrum på ene siden, hotellene oppover åsen på den andre.

I sentrum av Playa del Cura finner du et lite shoppingsenter med noen restauranter og barer. Og noen kilometer nord for Playa del Cura ligger den vakre lille havnebyen Puerto Mogan, en fin utflukt for én dag.

Annonse:

Annonse:

Annonse:

Valutakalkulator

Velg beløp og valuta

til NOK fra NOK
Finn rimelige flyreiser i Norge og i utlandet Book hotell i utlandet på 99.000 hotell over hele verden Finn og book leiebil i hele verden Finn alle ledige restplasser fra alle de store selskapene hos altomreiser.no Søk blant over 3 millioner charterreiser fra fra samtlige turoperatører