Les mer på backpacker.no Dagens reisemål Bildegallerier
Vis Spania

Playa del Inglés

Turistmaskinen Playa del Inglés appelerer til noen, men ganske sikkert ikke til alle. Sjansen er stor for at du enten elsker eller hater stedet. Dette er en konstruert ferieby hvor sol, uteliv og ikke minst godt drikke i betydelige mengder spiller en stor rolle. Playa del Inglés er hektisk og støyende, et typisk sted for gutte- og jenteturer, for svenske kjøttboller og ditto kelnere. Hit kommer man for å suge inn alt nattelivet kan tilby, og det er ikke lite. Hvis du derimot ønsker å studere historiske severdigheter har du kommet feil, det finnes ingen.

Del Playa del Inglés på facebook Skriv ut

Publisert 20.august 2001. Sist endret 11.mai 2013.

Spania Fakta om Spania

Offisielt navn: Kongeriket Spania

Hovedstad: Madrid

Folketall: 40 448 191

Areal: 506 030 km²

Styreform: Monarki

Valuta: Euro (EUR)

Valutakurs: 1 EUR = 9.993 NOK

Språk: Spansk

Retningsnummer: +34

Annonse:

Flyfoto: Playa del Inglés

Flyfoto: Playa del Inglés.

Hotell i Playa del Inglés

Hotell i Playa del Inglés.

Playa del Inglés

Playa del Inglés.

Playa del Inglés

Playa del Inglés.

Webshots: Playa del Inglés

Webshots: Playa del Inglés. Et søk i bildebasen Webshots som bringer opp ca. 40 bilder fra Playa del Inglés. Kilde: http://www.webshots.com/search/search.fcgi?words=playa+del+ingl%E9s%22

Playa del Inglés er sentrum i området som ellers omfatter Maspalomas og Las Meloneras. Sentrum i Playa del Inglés igjen er kjøpesenteret og restaurantansamlingen «Yumbo» – en eneste stor turistfelle hvor alt og alle kjemper om din oppmerksomhet og dine penger. Senteret rommer også banker, leger, vaskerier og matbutikker.

Playa del Inglés tilbyr også flere kjøpesentre, mange hundre barer, over 30 diskotek, 20 puber, ølhaller og flere nattklubber og danserestauranter. Du kan spille bingo, jodle med tyskere, flørte med danske jenter/gutter eller spise kjøttboller og drikke sprit med svenskene. Kelnerne spøker på hvilket som helst språk.

Her finner du også Gran Canarias lengste strand, som går over i Maspalomasørkenen – en liten naturperle av sanddyner. Ved siden av sandparadiset ligger golfbanen og på stranden finnes det utleiesteder om du vil prøve seilbrett, vannski, vannscooter eller tennis. Vær imidlertid oppmerksom på at en del av hotellene ligger ganske langt fra stranden; sjekk om ditt hotell har svømmebasseng.

Les mer om Playa del Ingles


domming