Les mer på backpacker.no Dagens reisemål Bildegallerier
Vis Spania

San Agustín

San Agustin er en strand og et hotellområde et par kilometer nord-øst for Playa del Inglés, sør på Gran Canaria. Dette er et badested hvor det er litt roligere og grønnere og hvor alle generasjoner trives sammen. Området er særlig populært blant tyskere og svensker, men også nordmenn. San Agustin er faktisk et av Kanariøyenes eldste charterreisemål.

Del San Agustín på facebook Skriv ut

Publisert 20.august 2001. Sist endret 11.mai 2013.

Spania Fakta om Spania

Offisielt navn: Kongeriket Spania

Hovedstad: Madrid

Folketall: 40 448 191

Areal: 506 030 km²

Styreform: Monarki

Valuta: Euro (EUR)

Valutakurs: 1 EUR = 9.993 NOK

Språk: Spansk

Retningsnummer: +34

Annonse:

San Agustin

San Agustin. Kilde: destinasjon/44

San Agustin

San Agustin. Kilde: destinasjon/44

Stranden i San Agustin

Stranden i San Agustin. Lengde: 670 meter.

Stranden er ca. to kilometer lang og det finnes tallrike leilighetsanlegg og hoteller med fine grøntanlegg og parker. Mange av hotellene har eget basseng og de to strendene er langgrunne, men det kan ofte være store bølger.

San Agustin og Playa del Inglés har stort sett vokst sammen og kommunikasjonen mellom byene er veldig bra, med et godt utbygget bussnett. San Agustín passer for dem som vil bo i litt roligere omgivelser, men som likevel vil ha kort vei til tilbudene i Playa del Inglés.

Når det gjelder natteliv, utspiller dette seg som regel på hotellene. Stedets lokale kasino holder til på det luksuriøse hotellet "Melia Tamarindos Sol". Det finnes et eget shoppingsenter og bra restauranter, barer og klubber.

Barna kan glede seg over ville-vestenbyen "Siux City" og Palmitos Park, en subtropisk park med papegøye-show som det går busser til mange ganger om dagen.

Annonse:

Annonse:

Annonse:

Valutakalkulator

Velg beløp og valuta

til NOK fra NOK
Finn rimelige flyreiser i Norge og i utlandet Book hotell i utlandet på 99.000 hotell over hele verden Finn og book leiebil i hele verden Finn alle ledige restplasser fra alle de store selskapene hos altomreiser.no Søk blant over 3 millioner charterreiser fra fra samtlige turoperatører