Les mer på backpacker.no Dagens reisemål Bildegallerier
Vis Spania

Reus

Denne byen ligger litt sørøst for Barcelona, og har mye å tilby den som er interessert i kultur og arkitektur. Lyst å nyte late dager på stranden med parasolldrinker? Ja, da finner du også her. Man flyr til flyplassen i Reus, som ligger langs Costa Dorada kysten.

Reus. Raus: Byen Reus er raus med minnene. Nyt den vakre arkitekturen, og sug til deg inntrykk. Foto: istockphoto.com
Del Reus på facebook Skriv ut

Publisert 11.juli 2006. Sist endret 11.mai 2013.

Spania Fakta om Spania

Offisielt navn: Kongeriket Spania

Hovedstad: Madrid

Folketall: 40 448 191

Areal: 506 030 km²

Styreform: Monarki

Valuta: Euro (EUR)

Valutakurs: 1 EUR = 9.993 NOK

Språk: Spansk

Retningsnummer: +34

Spania: Artikler

Annonse:

Cambrils

Cambrils.

Havnebyen Cambrils

Havnebyen Cambrils. Alle foto: Star Tour.no

La Pineda

La Pineda.

Salou

Salou.

Velger du å reise til Reus, er det alle de småbyene langs Costa Dorado-kysten man havner. Du nyter ferien langs småbyene Cambrils, La Pineda, eller Salou.

La Pineda er et mindre badested som ligger i rolige omgivelser. I Salou det mer livlig, men like godt besøkt av både småbarnsfamilier, som ungdommer til den litt eldre garde. I Cambrils nyter du sjømat fra fiskerestaurantene i denne lille havnebyen.

Ved alle disse småbyene er det tilrettelagt med hoteller, både store og små. Langs hele kysten her opplever man ekte spansk småbyatmosfære. Her finner du små butikker, lokale kafeer og tapasbarer.

Hvis du har lyst på en storbyopplevelse under oppholdet, ligger Barcelona ca. en times kjøring unna. Dette er storbyen med stor S, og har alt du kan ønske deg av butikker, underholdning, kulinariske matopplevelser, og et utrolig mye spennende arkitektur og severdigheter. Ved de ulike småbyene arrangeres det utflukter til Barcelona for 300 kroner for voksne og 200 kroner for barn.

Du kan også leie bil, og på den måten utforske Costa Dorado og Catalonia på egenhånd. Det finnes fire golfbaner og fornøyelsesparken Port Aventura, som ligger ved i vannparken Caribe Aquatic Park. Denne parken er nest størst i Europa etter Disneyland i Paris.


Annonse:

Annonse:

Annonse:

Valutakalkulator

Velg beløp og valuta

til NOK fra NOK
Finn rimelige flyreiser i Norge og i utlandet Book hotell i utlandet på 99.000 hotell over hele verden Finn og book leiebil i hele verden Finn alle ledige restplasser fra alle de store selskapene hos altomreiser.no Søk blant over 3 millioner charterreiser fra fra samtlige turoperatører