- Norges største reiseguide på nett

Publisert:20.august 2001
Sist oppdatert: 11.mai 2013

Reiser man med barn, er blant annet Agios Gordis er velegnet alternativ. Selvsagt passer det også for deg som reiser som par, men ikke ønsker et diskotek som nærmeste nabo. Dette området er omringet av høye fjell, vakker natur og fristende hav. Her finner du koselige tavernaer, små hotell og butikker.

Et annet område som også er egnet for dem som ønsker et roligere alternativ, er Kalamki. Stranden her ligger godt beskyttet i en vik og er meget barnevennlig.

For deg som ønsker litt mer fart, kan du besøke Issos. Her er det blant annet nakenbading og surfeskole. De fineste strendene på øyen finner du langs vestkysten.

Byen Korfu blir dominert av et imponerende venetiansk festningsverk. Om sommeren tar det hektiske utelivet i byen til i utkanten, nærmere bestemt Mandouki på vei mot Dhassia. Det er her du finner det velkjente bar og disco- området Disco Strip.

Du kan reise hit enten med direktefly i fra Oslo, eller kjøpe pakkereiser fra en rekke ulike reiseoperatører. Veinettet på øyen er godt utbygd og du forflytter deg enkelt med buss. Det er også gode leiebilmuligheter.