- Norges største reiseguide på nett

Publisert:20.april 2009
Sist oppdatert: 1.mai 2009

Fort Lauderdale kalles ofte for USAs Venezia, på grunn av alle kanalene, hele 50 mil, som preger bybildet ettersom Everglade sumpenes vann ledes til havet gjennom byen.
Men byen har også sjarm på en annen måte.
Det er en by kjent for luksus, og for eksklusive butikker i hovedgata Las Olas Boulevard, så hvis du er en som liker shopping, og har mye penger, har du kommet helt rett.
For de som ikke ønsker å bruka opp alt på klær, kan shoppingsenteret Sawgrass Mills være redningen.

Strandliv


Men Ocean Boulevard, som er den andre gata du kommer til å stifte bekjentskap med her nede, er mye av gledene rimeligere.
Det er nemlig den velkjente strandprominaden, som uten tvil er den største grunnen til at turister flest velger å avlegge byen et besøk.
I våre dager er det jo ikke helt gratis å ligge på en strand lenger heller. Dessuten er det jo fristende med påfyll av forskjellige slag når man ligger der og steker i sola.

Sport

Blir man rastløs er det bra å vite at byen er et vannsport paradis av de sjeldne, hvor så å si alt du kan komme på, kan tilbys.
Blir det for mye fart, kan du trøste deg med at golf er en populær og utbredt idrett her, og at du har mulighet til å slå 18 hull i fantastiske omgivelser.
Er du en som liker å nyte gallerier og suge til deg inntrykk på den måten, har du også mange muligheter til det.
Utelivet er også kjent for å være bra, og det blir fort god stemning i slike omgivelser, dessuten er Fort Lauderdale også kjent for å ha mye god mat som kan kombineres med sene kvelder. 

Transport

Mange reisebyråer tilbyr turer hit, og ofte kan få pakketilbud som kan være gode alternativer.
Fort Lauderdale har et bra bussnettverk, men som alltid, kan det være bra å bevege seg rundt ved hjelp av sine egne ben. Båtturer er også en fin måte å oppleve byen på.

Overnatting


Hoteller i forskjellige stjerneklasser ligger spredt utover området, og man har mange muligheter til å oppleve luksus på nært hold. Heldigvis finner man også rimeligere tilbud.