- Norges største reiseguide på nett

Publisert:11.juli 2006
Sist oppdatert: 11.mai 2013

Velger du å reise til Reus, er det alle de småbyene langs Costa Dorado-kysten man havner. Du nyter ferien langs småbyene Cambrils, La Pineda, eller Salou.

La Pineda er et mindre badested som ligger i rolige omgivelser. I Salou det mer livlig, men like godt besøkt av både småbarnsfamilier, som ungdommer til den litt eldre garde. I Cambrils nyter du sjømat fra fiskerestaurantene i denne lille havnebyen.

Ved alle disse småbyene er det tilrettelagt med hoteller, både store og små. Langs hele kysten her opplever man ekte spansk småbyatmosfære. Her finner du små butikker, lokale kafeer og tapasbarer.

Hvis du har lyst på en storbyopplevelse under oppholdet, ligger Barcelona ca. en times kjøring unna. Dette er storbyen med stor S, og har alt du kan ønske deg av butikker, underholdning, kulinariske matopplevelser, og et utrolig mye spennende arkitektur og severdigheter. Ved de ulike småbyene arrangeres det utflukter til Barcelona for 300 kroner for voksne og 200 kroner for barn.

Du kan også leie bil, og på den måten utforske Costa Dorado og Catalonia på egenhånd. Det finnes fire golfbaner og fornøyelsesparken Port Aventura, som ligger ved i vannparken Caribe Aquatic Park. Denne parken er nest størst i Europa etter Disneyland i Paris.